Salg af grisekød i januar og februar

Dyrevelfærd og velsmag

Opdatering: Vi har pt. udsolgt af hele og halve grise, men tilbyder istedet diverse udskæringer fra frost. Læs mere her

I januar og februar kan man bestille en halv eller hel gris.

Som en del af gartneriets bedrift, indgår små hold af sortbrogede dansk landrace grise. De har levet hele livet på friland, og har udelukkende spist økologisk foder. Der er et lille hold klar til slagtning nu, så hvis man interesserer sig for kød fra gamle landbrugsracer, er det med at slå til. I kan læse mere om grisenes opvækst på http://www.sommergroent.dk/grise/

En halv gris vejer mellem 25-30 kilo og prisen er 75 kr/kg.
Grisen er finparteret, og vi sørger for, at du får en vejledning med, så det er let for dig at få kødet i fryseren. Er du særlig ferm kan du nøjes med en grovpartering eller slet ingen partering.

Kødet fra de fritgående sortbrogede grise er særdeles velsmagende, med de sortbrogede grises karakteristika, og opfostret på en blanding af bedriftens øko-grønt, økologisk kraftfoder, samt rødder m.v. fra markerne.

Du kan kontakte os via sommergroent@madsen.tdcadsl.dk med bestillinger eller spørgsmål.